Eston Şehir Mahallem’deki Son 10 Daireden Birinin Sahibi Siz Olun

Eston Şehir Mahallem’deki Son 10 Daireden Birinin Sahibi Siz Olun

İstanbul’un yatırım değeri günden güne artan semti Bahçeşehir’in fark yaratan projesi Eston Şehir Mahallem son 10 dairesinin sahiplerini bekliyor.

Kişiye özel cazip ödeme seçenekleri ve %20 indirimiyle son 10 daire için geri sayıma başlayan Eston Şehir Mahallem, mahalle yaşamını yeniden hayata geçiren huzur dolu ortamına yeni sakinlerini davet ediyor.

Eston Şehir Mahallem’de Sizi Neler Bekliyor?

Farklı Konut Tipleri

Tepe, Sıra, Yamaç, Vadi konut tiplerinin yanı sıra villaları da barındıran projenin her biri bahçeli, teraslı ya da balkonlu dairelerden oluşuyor. Her biri gün ışığından maksimum yararlanan daireler, yeşilin her tonuna hakim peyzaj alanlarını görüyor.1+1’den 5+1’e varan konut seçeneklerinin her biri özgün mimarileriyle göz dolduruyor.

Çocukların Özgürce Oynayabileceği Alanlar

Kapalı otoparkları sayesinde, araç trafiğine tamamen kapalı site alanlarında çocuklar özgürce ve güvenli bir ortamda oyun oynama şansına sahip. Çocukların günün her saatinde rahatlıkla oyun oynayabilecekleri sitede aynı zamanda çocuklar için macera ve çocuk oyun parkları, bisiklet yolu, açık çocuk havuzu, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, sinema ve playstation odası, genç aktivite odası, okuma odası, oyun ve performans atölyesi bulunuyor.

Keyif Dolu Sosyal Olanaklar

Çocuklar için her detayı düşünülmüş projede yetişkinler için de birbirinden farklı sosyal olanaklar mevcut. Komşulukların ve dostlukların pekişeceği ortak alanlarda TV salonu, lounge salonu, kafe gibi mekanlar bulunurken; sağlık ve zindelik için ise fitness salonu, sauna ve buhar odaları, açık yüzme havuzu gibi aktivite alanları yer alıyor.

Açık Alanlar

Projede inşa edilmiş sosyal alanlarda birbirinden farklı olanakların yanı sıra açık alanlarda da proje sakinlerini keyifli dinamikler bekliyor. Doğa ile iç içe bir atmosferin içinde birbirinden farklı uzunlukta yer alan yürüyüş parkurları dışında, arazinin kendi doğal yapısında da çevreye bambaşka bir güzellik katan bir dere yer alıyor.

    E-Bülten Aboneliği

    E-bülten aboneliğimize üye olarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

    Sosyal Medya